DANIA GŁÓWNE

Warzywa w sosie pomidorowym podane z zieloną soczewicą oraz tofu 29,-


Gołąbki wegetariańskie w sosie pieczarkowym 25,-


Sałatka Cezar z kurczakiem podana z chipsem z parmezanu 29,-


Lekka sałatka z gruszką, serem z Obrowca oraz dresingiem malinowym (produkt lokalny) 31,-


Podwędzany filet z karpia, podany z patelni, serwowany z zielonym kaszotto oraz sosem
chrzanowym (lokalny karp opolski z Krzywej Góry, z naszej wędzarni) 33,-


Pierś z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, podana z tagiatelle oraz grillowanym burakiem 33,-


Degustacja grillowanych mięs z pieczonymi ziemniakami i warzywami, tzatzyki 33,-


Kotlet schabowy z kością, ziemniakami i białą kapustą zasmażaną 31,-


Placek po węgiersku z surówką 33,-


Opolska rolada wołowa z kluskami i modrą kapustą 37,-