Szef kuchni poleca

Wege burger 23,-

bułka z młyńskiego wypieku, kasza jaglana, marchewka, słonecznik, sezam oraz autorski sos 

Burger z szarpaną wieprzowiną 25,-

bułka z młyńskiego wypieku, wieprzowina wolnoduszona, dwa autorskie sosy

Rumiany schab z kością żebrową na grillu przyrządzony 37,-

 z pieczonymi ziemniakami oraz grillowaną papryką (tylko u nas połączenie schabu karkowego z kością żebrową, waga ponad 400g)

Angus Shoulder Steak USA 52,-

Stek z Angusa z łopatki - USA, podany z farmerskimi ziemniaczkami oraz surowką
 

Rib Eye Steak 49,-

Stek z antrykotu bez kości, podany z farmerskimi ziemniaczkami i surówką

Chrupiąca kaczka powoli pieczona w całości, z czarnymi kluskami oraz czerwoną kapustą 89,-

dla 2 osób na pół podana (tylko na zamówienie, min. 3h przed podaniem)

Sandacz żeglarza - z pikantną kaszą gryczaną i modrą kapustą 39,-