Już 19 sierpnia 2022 mamy okazję zaprosić Państwa na kolejną, drugą edycję kolacji degustacyjnej "Natura i Żywioł". Podczas kolacji sięgniemy po to, po co sięgali nasi dziadkowie, po ogień, dym i najlepsze naturalne produkty również z lasu.
Der Preis des Degustationsdinners beinhaltet:
- 5 Sets / 5 Gerichte (live zubereitet von unserem Küchenchef Arkadiusz Chwałek)
- Zu den Gerichten servieren wir Ihnen eine Verkostung von 4 verschiedenen Weinen.
- kohlensäurefreie Getränke während des Abendessens

5 SETÓW / 5 DAŃ
- Zimna przystawka
(wędzony twaróg / czarnuszka / majonez szczypiorkowy / oliwa z pora / kiszone szparagi / puder z oliwek / inne) - Suppe
(palony topinambur / wędzona maślanka / wędzone masło / siano z pora / inne) - Danie Główne I
(pstrąg z Poliwody / fondant z ziemniaka / zielony groszek / popcorn z kaszy gryczanej / inne) - Danie Główne II
(sezonowany na sucho antrykot / czarna trufla / ziemniak / mus z wędzonej cebuli / inne) - Nachtisch
(mascarpone / szyszka sosny / syrop z czarnego bzu / marynowana truskawka / inne)
Całość kolacji uświetni niesamowity Głos Angeliki Kiernickiej oraz gitara Ryszarda Czeczela

Preis: 175 PLN / Person
Datum: 19 sierpnia 2022 (piątek)
Zeit: 19.00
Ort: Ogród za Galerią Studnia w Zamkowym Młynie Krapkowice (jeżeli będzie pogoda) lub dolna sala Restauracji (w razie niepogody)
Tickets: do nabycia w Recepcji Zamkowy Młyn, tel. 535 414 799 (brak możliwości rezerwacji) oraz on-line: https://evently.pl/events/991-kolacja-degustacyjna-natura-i-zywiol-ii-edycja