Kolacja degustacyjna „Natura i Żywioł”, edycja IV

Powracamy z IV edycja kolacji degustacyjnej Natura i Żywioł, pełnej wspaniałego jedzenia, wyśmienitego wina, dużej ilości ognia oraz wspaniałej muzyki na żywo!

W menu degustacyjnym znajdziecie Państwo:

SET 1: kaczka / wątróbka / ziemniak / lubczyk / grzyby leśne / maliny

SET 2: krewetka / szparagi / łosoś

SET 3: ośmiornica / ziemniak / kalafior / czosnek niedźwiedzi / trawa cytrynowa

SET 4: polędwica wołowa / ziemniak wędzony / bób / burak czerwony / chrzan

SET 5: rabarbar / czarny bez / czekolada / szyszka sosny / wata cukrowa

A ponadto w cenie: starannie dobrane wina, muzyka na żywo

Muzyka na żywo

Wieczór wspaniale umili Państwu Marek Sołtysiak – bard, kompozytor, autor tekstów. Uczestnik wielu festiwali, w tym 50-tego Studenckiego Festiwalu Piosenki w Krakowie w 2014 r.

Co, gdzie i kiedy?

Data: 9 sierpnia 2024 (piątek)
Godz: 19.00 (prosimy o punktualne przybycie)
Miejsce: Ogród za Galerią Studnia (Zamkowy Młyn) lub w razie niepogody – Sala „W Korytach” Zamkowego Młyna
Bilety: do nabycia w Recepcji Zamkowy Młyn, tel. 535 414 799 oraz on-line na stronie: https://evently.pl/events/5595-kolacja-degustacyjna-natura-i-zywiol-edycja-iv
Cena biletu: 225 zł / osoba (w cenie wszystkie dania/sety, dopasowane wina)

Zobacz, jak to robimy – kolacja z 1 marca tego roku

Pozostałe aktualności:

Warto wiedzieć: Piotr Krakowski – koncert w niezwykłym klimacie

Piotr Krakowski – koncert w niezwykłym klimacie

Warto wiedzieć: Piotr Baljon-Kowalski – jazz i swing – na żywo

Piotr Baljon-Kowalski – jazz i swing – na żywo

Warto wiedzieć: Kolacja degustacyjna „Natura i Żywioł”, edycja IV

Kolacja degustacyjna „Natura i Żywioł”, edycja IV

Warto wiedzieć: Stand-Up – Łukasz Kowalski w programie Święty Łukasz

Stand-Up – Łukasz Kowalski w programie Święty Łukasz