Po raz kolejny mamy okazję zaprosić Państwa na kolację degustacyjną. Tym razem pod hasłem „Dzikie oblicza kuchni”. Nasz Szef Kuchni Arkadiusz Chwałek sięgnie m.in. po leśne grzyby, dzikie mięso czy też Jesiotra z najlepszej, opolskiej hodowli.
W cenie kolacji degustacyjnej otrzymają Państwo:
5 setów / 5 dań (przygotowanych na żywo przez naszego Szefa Kuchni Arkadiusza Chwałka)
do 4 dań zaserwujemy Państwu degustacyjnie 4 różne wina sparowane z daniami
napoje niegazowane podczas całej kolacji
Menu Kolacji Degustacyjnej „Dzikie oblicza Młyna”
Polędwica z jelenia / kurki / majonez / jałowiec / inne
Leśne grzyby / tymianek / inne
Przepiórka / fasola / kasza / jabłko / inne
Jesiotr / zielony groszek / cytryna / koper / inne