Kolacja degustacyjna – Dzikie oblicza Młyna

Po raz kolejny mamy okazję zaprosić Państwa na kolację degustacyjną. Tym razem pod hasłem „Dzikie oblicza kuchni”. Nasz Szef Kuchni Arkadiusz Chwałek sięgnie m.in. po leśne grzyby, dzikie mięso czy też Jesiotra z najlepszej, opolskiej hodowli.

Kolacja degustacyjna Dzikie oblicza Młyna

W cenie kolacji degustacyjnej otrzymają Państwo:

Menu Kolacji Degustacyjnej „Dzikie oblicza Młyna”

  1. Polędwica z jelenia / kurki / majonez / jałowiec / inne
  2. Leśne grzyby / tymianek / inne
  3. Przepiórka / fasola / kasza / jabłko / inne
  4. Jesiotr / zielony groszek / cytryna / koper / inne
  5. Śliwka mirabelka / jarzębina / lawenda / inne

Cena: 175 zł / osoba
Data: 4 listopada 2022 (piątek)
Godzina: 19.00
Miejsce: Sala Biesiadna Zamkowego Młyna
Bilety: Recepcja Zamkowego Młyna (tel. +48 535 414 799) oraz on-line na https://evently.pl/events/1312-kolacja-degustacyjna-dzikie-oblicza-mlyna

Pozostałe aktualności:

Warto wiedzieć: Piotr Krakowski – koncert w niezwykłym klimacie

Piotr Krakowski – koncert w niezwykłym klimacie

Warto wiedzieć: Piotr Baljon-Kowalski – jazz i swing – na żywo

Piotr Baljon-Kowalski – jazz i swing – na żywo

Warto wiedzieć: Kolacja degustacyjna „Natura i Żywioł”, edycja IV

Kolacja degustacyjna „Natura i Żywioł”, edycja IV

Warto wiedzieć: Stand-Up – Łukasz Kowalski w programie Święty Łukasz

Stand-Up – Łukasz Kowalski w programie Święty Łukasz