Kolacja degustacyjna - Dzikie oblicza Młyna

Szacowany czas czytania: 1 minuta

Po raz kolejny mamy okazję zaprosić Państwa na kolację degustacyjną. Tym razem pod hasłem "Dzikie oblicza kuchni". Nasz Szef Kuchni Arkadiusz Chwałek sięgnie m.in. po leśne grzyby, dzikie mięso czy też Jesiotra z najlepszej, opolskiej hodowli.

Kolacja degustacyjna Dzikie oblicza Młyna

W cenie kolacji degustacyjnej otrzymają Państwo:

  • 5 setów / 5 dań (przygotowanych na żywo przez naszego Szefa Kuchni Arkadiusza Chwałka)
  • do 4 dań zaserwujemy Państwu degustacyjnie 4 różne wina sparowane z daniami
  • napoje niegazowane podczas całej kolacji

Menu Kolacji Degustacyjnej "Dzikie oblicza Młyna"

  1. Polędwica z jelenia / kurki / majonez / jałowiec / inne
  2. Leśne grzyby / tymianek / inne
  3. Przepiórka / fasola / kasza / jabłko / inne
  4. Jesiotr / zielony groszek / cytryna / koper / inne
  5. Śliwka mirabelka / jarzębina / lawenda / inne

Cena: 175 zł / osoba
Data: 4 listopada 2022 (piątek)
Godzina: 19.00
Miejsce: Sala Biesiadna Zamkowego Młyna
Bilety: Recepcja Zamkowego Młyna (tel. +48 535 414 799) oraz on-line na https://evently.pl/events/1312-kolacja-degustacyjna-dzikie-oblicza-mlyna

envelopephone-handsetchevron-rightcross-circle