Już 19 sierpnia 2022 mamy okazję zaprosić Państwa na kolejną, drugą edycję kolacji degustacyjnej „Natura i Żywioł”. Podczas kolacji sięgniemy po to, po co sięgali nasi dziadkowie, po ogień, dym i najlepsze naturalne produkty również z lasu.
W cenie kolacji degustacyjnej otrzymają Państwo:
5 setów / 5 dań (przygotowanych na żywo przez naszego Szefa Kuchni Arkadiusza Chwałka)
do 4 dań zaserwujemy Państwu degustacyjnie 4 różne wina sparowane z daniami
napoje niegazowane podczas całej kolacji
5 SETÓW / 5 DAŃ
Zimna przystawka (wędzony twaróg / czarnuszka / majonez szczypiorkowy / oliwa z pora / kiszone szparagi / puder z oliwek / inne)
Zupa (palony topinambur / wędzona maślanka / wędzone masło / siano z pora / inne)
Danie Główne I (pstrąg z Poliwody / fondant z ziemniaka / zielony groszek / popcorn z kaszy gryczanej / inne)
Danie Główne II (sezonowany na sucho antrykot / czarna trufla / ziemniak / mus z wędzonej cebuli / inne)
Całość kolacji uświetni niesamowity Głos Angeliki Kiernickiej oraz gitara Ryszarda Czeczela
Cena: 175 zł / osoba Data: 19 sierpnia 2022 (piątek) Godzina: 19.00 Miejsce: Ogród za Galerią Studnia w Zamkowym Młynie Krapkowice (jeżeli będzie pogoda) lub dolna sala Restauracji (w razie niepogody)