Grillowany pstrąg z Poliwody w nowej odsłonie

Od kilku dni mamy przyjemność serwować filet z pstrąga z Poliwody z warzywami oraz salsą verde .Pstrąg przyrządzamy dla Was na grillu opalanym węglem drzewnym prosto z Bieszczad.

grillowany pstrąg z poliwody z warzywami oraz salsą verde

Dlaczego pstrąg z Poliwody?

Współpracujemy z Rybacką Lokalną Grupą działania Opolszczyzna, dzięki tej współpracy, trafiają do nas m.in. pstrągi z Poliwody oraz Karp opolski z Krzywej Góry. Znamy hodowlę pstrąga i wiemy jak wysokiej jakości jest to pstrąg. Pochodzi z opolskiej, lokalnej hodowli, karmiony jest naturalnie – jednym słowem, pstrąg poliwodzki jest rybą najwyższej jakości. Nie idziemy na skróty, nie trafia do nas ryba z marketu, stawiamy na lokalny produkt, by móc Państwu serwować danie najwyżej jakości.

Dlaczego węgiel drzewny z Bieszczad?

Dlatego, że to węgiel zupełnie inny niż tzw. marketowy. To węgiel drzewny wysokiej jakości, bez żadnych chemicznych dodatków, pochodzący z polskich Bieszczad. Tylko taki produkt daje gwarancję jakości oraz jest w pełni naturalny. Tylko taki węgiel idealnie pasuje to tak wysokiej jakości produktu jakim jest pstrąg z Poliwody.

Restauracja Zamkowy Młyn – wyjątkowe miejsce na mapie opolszczyzny.

Pozostałe aktualności:

Warto wiedzieć: Piotr Krakowski – koncert w niezwykłym klimacie

Piotr Krakowski – koncert w niezwykłym klimacie

Warto wiedzieć: Piotr Baljon-Kowalski – jazz i swing – na żywo

Piotr Baljon-Kowalski – jazz i swing – na żywo

Warto wiedzieć: Kolacja degustacyjna „Natura i Żywioł”, edycja IV

Kolacja degustacyjna „Natura i Żywioł”, edycja IV

Warto wiedzieć: Stand-Up – Łukasz Kowalski w programie Święty Łukasz

Stand-Up – Łukasz Kowalski w programie Święty Łukasz