Już 19 sierpnia 2022 mamy okazję zaprosić Państwa na kolejną, drugą edycję kolacji degustacyjnej "Natura i Żywioł". Podczas kolacji sięgniemy po to, po co sięgali nasi dziadkowie, po ogień, dym i najlepsze naturalne produkty również z lasu.
W cenie kolacji degustacyjnej otrzymają Państwo:
- 5 setów / 5 dań (przygotowanych na żywo przez naszego Szefa Kuchni Arkadiusza Chwałka)
- do 4 dań zaserwujemy Państwu degustacyjnie 4 różne wina sparowane z daniami
- napoje niegazowane podczas całej kolacji

5 SETÓW / 5 DAŃ
- Zimna przystawka
(wędzony twaróg / czarnuszka / majonez szczypiorkowy / oliwa z pora / kiszone szparagi / puder z oliwek / inne) - Zupa
(palony topinambur / wędzona maślanka / wędzone masło / siano z pora / inne) - Danie Główne I
(pstrąg z Poliwody / fondant z ziemniaka / zielony groszek / popcorn z kaszy gryczanej / inne) - Danie Główne II
(sezonowany na sucho antrykot / czarna trufla / ziemniak / mus z wędzonej cebuli / inne) - Deser
(mascarpone / szyszka sosny / syrop z czarnego bzu / marynowana truskawka / inne)
Całość kolacji uświetni niesamowity Głos Angeliki Kiernickiej oraz gitara Ryszarda Czeczela

Cena: 175 zł / osoba
Data: 19 sierpnia 2022 (piątek)
Godzina: 19.00
Miejsce: Ogród za Galerią Studnia w Zamkowym Młynie Krapkowice (jeżeli będzie pogoda) lub dolna sala Restauracji (w razie niepogody)
Bilety: do nabycia w Recepcji Zamkowy Młyn, tel. 535 414 799 (brak możliwości rezerwacji) oraz on-line: https://evently.pl/events/991-kolacja-degustacyjna-natura-i-zywiol-ii-edycja