Łukasz Folwarczny Trio – Koncert

Już 18 marca 2022 w piątek, zapraszamy Państwa na koncert wybitnego trio w składzie: Maja Czyż, Paweł Gwóźdź oraz Łukasz Folwarczny.

Miejsce: Restauracja Zamkowy Młyn, Krapkowice
Data: 18 marca 2022, piątek
Godz: 19.00
Wstęp: Bezpłatny, wymagana rezerwacja (tel. 535 414 799 lub on-line na https://app.evenea.pl/event/lukaszfolwarcznytrio/)

Łukasz Folwarczny Trio - Koncert

Łukasz Folwarczny Trio – skład:

Maja Czyż – to wokalistka, która pierwsze muzyczne kroki stawiała już od czasów dzieciństwa. Ma na swoim koncie wiele osiągnięć i sukcesów w śpiewie solowym oraz z zespołem EDA, z którym brała udział w 11 edycji programu Must Be The Music- Tylko Muzyka. Oprócz zespołu i śpiewu solowego jest stałym członkiem orkiestr, big bandów oraz innych projektów muzycznych.

Paweł Gwóźdź – to młody pianista, który niedawno skończył Państwową Szkołę Muzyczną II stopnia w Żorach. Z wykształcenia jest muzykiem klasycznym, ale fascynuje się jazzem. Już od dzieciństwa udziela się w różnych projektach muzycznych oraz występuje z wielkimi artystami. Ma na swoim koncie wiele osiągnięć  zarówno w dziedzinie muzyki klasycznej, jak i rozrywkowej. Aktualnie studiuje na Akademii Muzycznej im. Karola Szymanowskiego w Katowicach na wydziale jazzu. Czasami występuje z Big Bandem Śląskim pod batutą Grzegorza Nagórskiego.

Łukasz Folwarczny – trębacz, który również jest absolwentem Państwowej Szkoły Muzycznej II stopnia w Żorach. Aktualnie studiuje na wydziale jazzu W Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej, występuje z wieloma zespołami, big bandami oraz orkiestrami. Wystąpił w 11 edycji Must Be The Music z zespołem EDA. 

Pozostałe aktualności:

Warto wiedzieć: Niezapomniany Bal Sylwestrowy 2024/2025

Niezapomniany Bal Sylwestrowy 2024/2025

Warto wiedzieć: Piotr Krakowski – koncert w niezwykłym klimacie

Piotr Krakowski – koncert w niezwykłym klimacie

Warto wiedzieć: Piotr Baljon-Kowalski – jazz i swing – na żywo

Piotr Baljon-Kowalski – jazz i swing – na żywo

Warto wiedzieć: Kolacja degustacyjna „Natura i Żywioł”, edycja IV

Kolacja degustacyjna „Natura i Żywioł”, edycja IV