Świąteczne wędliny – zapisy na Święta Bożego Narodzenia 2020

ŚWIĄTECZNE WĘDZENIE – ZAPISY – Wędliny „Spiżarnia Zamkowego Młyna”  – z naszej wędzarni, w pełni naturalne, bez żadnych zbędnych dodatków, wędzone prawdziwym drewnem, przygotowane według tradycyjnych receptur. Mięso pochodzi od lokalnego dostawcy.

1️.Szynka z Młyna wędzona (parzona) – 45 zł / 1kg
2️.Polędwiczka wędzona – 65 zł / 1kg
3️.Boczek z Młyna wędzony (parzony) – 43 zł / 1kg

Zamówienia przyjmujemy do 14 grudnia włącznie (poniedziałek).
 
Przybliżona waga produktów:
Szynka z Młyna – waga po uwędzeniu ok 1kg
Polędwiczka wędzona – 300g do 600g 
Boczek z Młyna – ok 500g

Wakowanie wędlin: 1 zł / sztuka

Zamówienia przyjmujemy tylko na sztuki. Zatem 1 szynka, 2 szynki itd. Po uwędzeniu są ważone i wyceniane.

Odbiór osobisty od 21do 23 grudnia 2020, przy większych zamówieniach możliwy darmowy dowóz do 5km. (zamówienie powyżej 100zł). O dokładnym terminie/godzinie odbioru poinformujemy Państwa telefonicznie.

UWAGA Jeżeli chcecie Państwo być informowani o naszych kolejnych zapisach „na wędliny” – możecie wysłać SMS o treści: ZAMKOWY na numer 4301  (cena zwykłego sms-a) i zostaniecie Państwo dodani do naszej listy osób zainteresowanych zakupem wędlin. Do tych osób w momencie uruchomienia zapisów, będziemy wysyłać jeden SMS z informacją. Wtedy na pewno Państwo nie przegapicie kolejnego wędzenia i będziecie mogli cieszyć się wędliną o najwyższej jakości. Oczywiście wysyłka powiadomień jest bezpłatna. 

Zamówienia: tel. 535 414 799 lub napisz do nas na FB (priv) z zamówieniem lub pytaniami

„Przyjemność brzucha jest podstawą i korzeniem wszelkiego dobra” – Epikur.

Pozostałe aktualności:

Warto wiedzieć: Niezapomniany Bal Sylwestrowy 2024/2025

Niezapomniany Bal Sylwestrowy 2024/2025

Warto wiedzieć: Piotr Krakowski – koncert w niezwykłym klimacie

Piotr Krakowski – koncert w niezwykłym klimacie

Warto wiedzieć: Piotr Baljon-Kowalski – jazz i swing – na żywo

Piotr Baljon-Kowalski – jazz i swing – na żywo

Warto wiedzieć: Kolacja degustacyjna „Natura i Żywioł”, edycja IV

Kolacja degustacyjna „Natura i Żywioł”, edycja IV